South Beach is 'The place to be' in Miami. Hier gebeurt zo'n beetje alles: bijzondere mensen en bijzondere auto's. Een schitterend strand en gezellige restaurantjes, winkeltjes en aparte gebouwen. je kijkt er echt je ogen uit.

 

In een winkel een paar straten verderop heeft Elif een mooie zonnebril gekocht, ondanks diverse pogingen van Erhun om ze daarvan te weerhouden. Volgens Erhun was het zijn taak om ervoor te zorgen dat mama niet teveel kocht... Later in de outlet store was hij dit overigens compleet vergeten, maar toen werden er kleren voor hem gekocht!

 

We troffen het zeker met het weer: 's-middags ruim 33 graden! De thermometer op het 'monument' liep zelfs compleet uit zijn schaal. Toch niet over nagedacht denk ik, ze zullen deze temperaturen daar toch wel vaker meemaken?

 

Nadat wij foto's hadden gemaakt kwamen er zes negerinnen om foto's te maken. Elif moest natuurlijk een speciale foto: tussen de negerinnen! In eerste instantie reageerden ze wat verward, daarna vonden ze het schitterend!