Old Town is weer een verhaal apart. Het is een soort dorpje met heel veel leuke winkeltjes, een grote kartbaan, een kermis en weet ik allemaal nog niet meer. Waarvoor we er eigenlijk naar toe gingen: elke zaterdagavond is er een oldtimermeeting. Allemaal Amerikaanse auto's, daar moest ik natuurlijk even kijken.

 

In ons hotel hadden we gevraagd een taxi voor ons te bellen. Het duurde ruim een half uur voordat die er was. Stress, we hadden al oponthoud gehad door files met de bus en we wilden daar toch wel even rondkijken. Toen de chauffeur uiteindelijk arriveerde schoof er  $  5,00 over de balie van de receptie. 'Die ga ik dus straks extra betalen!' dacht ik gelijk.

 

Al met al kwamen we door diverse files en verkeersopstoppingen veel later aan als verwacht. Voor het donker/half in de schemer konden we nog net de opstelplaats voor de auto's langslopen en wat foto's maken. De line-up en het vertrek om 20:30 hebben we gelukkig nog wel helemaal mee kunnen maken. Geweldig, volgens Elif was het 'net speelgoed'. Grote Mannen Speelgoed dan wel natuurlijk.

 

Van de winkeltjes hebben we weinig gezien. Zo aan het eind van de dag (die rond 07:00 uur begon) ben je het wel een beetje zat en we wilden in eerste instantie met de bus naar huis omdat de prijs voor de taxi op de heenweg ($ 35,00) ons een beetje was tegengevallen. Na bij een toeristeninfopunt wat informatie te hebben ingewonnen bleek dit een moeilijke opgave te worden: we moesten minimaal drie keer overstappen en het was niet zeker of we de laatste bus zouden halen. Uiteindelijk hebben we die man maar een taxi laten bellen. Die was er binnen tien minuten en bracht ons voor  $  25,00 terug naar het hotel. Zo kon het dus ook.

 

We waren van plan hier nog een keer terug te komen tijdens ons tweede verblijf in Orlando. Onze zoon wilde graag karten en van de winkeltjes hadden we nog niet zoveel gezien. Hier is vanwege tijdgebrek niets van gekomen. Jammer, maar we kwamen gewoon overal tijd tekort.